Cyril van Os

Cyril van Os | PleasureInc Holding BV | Arnhem

Cyril van Os (1960) heeft meer dan 20 jaar ervaring in FMCG en heeft zich op de gebieden van Kwaliteitszorg, Supply Chain, Productiemanagement en Operational Excellence gemanifesteerd in verschillende managementfuncties. Binnen deze wereld is ‘sturing’ vaak gebaseerd op harde feiten en cijfers, echter is zijn geloof dat in elke werkomgeving de invloed van ‘de mens’ het resultaat bepaald.

Zicht krijgen op je persoon als geheel, als individu en ook binnen een team, met je goede maar ook met je slechte kanten, ervoor zal zorgen dat je effectiever leeft, betere keuzes maakt, duidelijkheid schept naar de ander en dat vooral het leven en dus ook je werk, vooral leuk mag zijn. Hierin een bijdrage te kunnen leveren aan organisaties en het individu is zijn grootste passie.

Cyril is naast zijn bedrijfskundige achtergrond, geschoold in communicatie, interactieve management vaardigheden, coaching, het KernKwadrant© van Daniël Ofman, projectmanagement en het systemisch kijken naar organisaties en het individu.