Anita Weekers

Anita Weekers | Coachingsconcepten | Alphen a/d Rijn

Mijn passie is het doorgronden en functioneel  maken van ogenschijnlijk vastgelopen organisatievraagstukken. Daarbij ondersteun ik medewerkers en organisaties op een positieve manier bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling. Bewustwording is daarin een eerste essentiële stap. Door stil te staan bij persoonlijkheden en aandacht te hebben voor ieders kwaliteiten en de effectiviteit daarvan in de interactie met collega’s, is het mogelijk om aanwezige onbewuste kennis te ontsluiten. Door met elkaar te durven kijken vanuit meervoudig perspectief, creëren we nieuwe mogelijkheden.

Een organisatieopstelling kan daarbij een krachtige interventie zijn. Het biedt in ca 1 à 1,5 uur de gelegenheid om dat wat soms al een hele tijd speelt en irriteert, te ontrafelen en functioneel te maken. Een organisatieopstelling is dan een eerste stap en geeft zicht op de volgende stap in de ontwikkeling van de mensen in een organisatie.

Met de organisatiedoelstellingen voor ogen maak ik de bestaande (dis)functionele interactiepatronen zichtbaar. Iedere medewerker is mij daarbij even dierbaar. Mijn cliënten zijn:  u, ik en iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe/andere mogelijkheden van  samenwerking en het realiseren van resultaten. Naast een jarenlange ervaring als organisatieadviseur en coach,  zijn humor en oprechte aandacht voor eenieder die hierin een rol vervult mijn visitekaartje!

Vraagstukken rondom “Het Nieuwe Werken” hebben mijn bijzondere aandacht.